Pioner fotball har lagt bak seg et spennende år med bygging av ny kunstgressbane. Det gjenstår noen mindre tekniske installasjoner før vi på nyåret får i gang undervarmen og kan spille fotball på grønn matte omringet av snyskavler!

Pioner fotball vil takke ALLE som har bidratt i byggingen av kunstgressbanen. Det har vært nedlagt en betydelig dugnadsinnsats, og det hadde ikke vært mulig å få dette til uten dere frivillige. Vi fikk også en «flying start» med 500 000,- fra gavefondet til Sparebanken Nord-Norge!

Vi er ikke en veldig stor klubb, og mange av våre medlemmer, foreldre og andre involverte har brukt MYE av sin fritid på kunstgresset. Nå gleder vi oss til nytt år der vi kan fokusere mer på å bygge vår breddeklubb, og på å videreutvikle vår sportslige aktivitet.
Vi har også et klubbhus som trenger fornying og mer «omsorg». Da passet det veldig godt at vi fikk 25000,- fra IKEA nabofond! Det er ikke den eneste julegaven i år. Vi har også fått 25000,- fra Gjensidigstiftelsen til 3er-bane!

Vi er helt avhengig av næringslivet for å drifte klubben og gi et godt tilbud til våre spillere. Det gjør det også mulig for oss til å holde treningsavgiften på et lavt nivå. Tusen takk til sponsorer og andre virksomheter som bidrar!

Til alle våre trenere: Dere gjør vår viktigste jobb. Vit at dette blir satt pris på av klubben, de voksne og barna. Tusen takk til dere, samt til foreldre og alle andre som har bidratt med dugnadsinnsats for å drive klubben og fotballaktiviteten!

Pioner fotball ønsker alle sammen ei riktig god jul og et godt nytt år!